vineri, 3 octombrie 2008

sondaj

ca sa demonstrez ca iau in serios acest blog, supun atentiei dumneavoastra o problema de importanta majora, cerandu-va umil parerea. datele chestiunii: luni seara am de facut o alegere aproape imposibila - ori fac un curs de salsa, ori unul de rusa pentru debutanti, ori unul despre deleuze. mentionez ca toate 3 incep in acelasi timp, la 18.00, si dureaza 2 ore. incerc sa-mi dau seama ce e mai important pentru viitorul meu - sa dau din solduri si sa fac pasi complicati, sa ma balbai intr-o limba noua (cu speranta unui cehov in original) sau sa ma deleuzez, cine stie, iremediabil. astept parerile dumneavoastra cu mare interes, iar luni va voi comunica oficial decizia mea, dupa ce voi fi tinut seama de comentariile la randurile de fata. va multumesc.

7 comentarii:

Anonim spunea...

cursul de rusa. eu asta as face. asta pentru ca dansez ca un titirez stricat. iar pentru deleuze este vreme :)

rusa e o limba melodioasa. cred. poti invatza sa cantzi fara sa iti fie urechea muzicala gadilata de un profesor de canto :p

cristina spunea...

eu zic asa: 1. despre indentitati rizomatice si nomadism poti citi si singura, nu e musai sa le auzi de la vreun stangist 2. pana sa-l citesti pe cehov in original, ar dura cam mult si pacat de lion, de brazilieni, italieni, africani etc. 3. du-te la salsa si poate gasesti un curs de ceha de la 16.00-18.00 (si Kundera ar fi misto de citit in original si ai iesi mai bine ca asta e si frantuz pe deasupra :d )

EgoN spunea...

eu zic sa nu alegi nici una dintre optiunile de mai sus. mai bine joci badminton seara cu fetitele ;)
daca nu se poate si nu se poate, as alege deleuze ;) asta nu e ala cu imagine miscare, imagine timp?

franzen spunea...

in primul rand, deleuze NU. poti sa faci o deleuza respiratorie cu complicatii, o patologie filosofica foarte periculoasa in perioada asta a anului.
intre salsa si rusa, greu de ales. as merge totusi catre rusa, ca nu se stie cand devine limba fortelor de ocupatie si poate sa iti ofere un avantaj social.

Anonim spunea...

rusa

Unknown spunea...

E simplu. Salsa!

luiza spunea...

mai intai de toate, va multumesc pentru interesul acordat acestei probleme arzatoare. apoi, va instiintez ca v-am ascultat sfatul si l-am aruncat cat colo pe deleuze. in schimb, am facut pe dracu-n patru si am lasat luni cursul de salsa (plin de indivizi-scandura, emotionati si incurcati atunci cand ii iei de mana), mutandu-l miercuri pe ala de rusa. in felul asta, sunt pregatita pentru multiple invazii. pe de o parte, nu se stie niciodata cand un balans abil de solduri in fata unui general sud-american imi poate salva viata, pe de alta, frazen are dreptate, e bine sa te poti intelege cu fortele de ocupatie ("eta kot", de exemplu, adica "asta e o pisica"). asadar, va multumesc pentru atentie si va doresc noapte buna.