duminică, 14 decembrie 2008

delikatesse(n)

aveam deja în braţe clementine, pâine, lapte şi cine mai ştie ce când am trecut pe la raionul de presă. inrocks 2 cu cd - m-am întins după ea şi le-am scăpat pe toate. amuzament de sâmbătă, ce să zic. dar a meritat: monsieur gainsbourg revisited, plus interviuri cu toţi interpreţii de pe album (despre serge, firesc). revista nu pot să v-o ofer, din păcate, dar ştiu că albumul o să vă fie de ajuns. vizitatorii din cămara muzicală a lui M. G. sunt: the kills, michael stipe, jane birkin, franz ferdinand, placebo, cat power, marianne faithfull, tricky, carla bruni.. e imposibil să nu găsiţi măcar o melodie care să vă placă. vă invit chiar la topuri. lui cristi i-a plăcut cel mai mult i just came to tell you that i'm going, eu ezit între i love you (me either) şi l'hôtel. mesdames et messieurs, les jeux ne sont pas encore faits!
ps: ştiu deja ce-o să ascult şi-o să citesc mâine, în drum spre bucureşti..

5 comentarii:

pantacruel spunea...

am ascultat cateva dintre melodiile trufe de care ziceai. vreo una mai exact. e vb de... JARVIS COCKER & KID LOCO / I JUST CAME TO TELL YOU THAT I’M.
si imi placu. pt ca tin cu pulp de obicei :)

luiza spunea...

înseamnă că te-ai înţelege bine cu amicul cristi, şi el tot cu jarvis a votat. la mine e pe locul 3:)

Elizabette spunea...

Salut Luiza!
Sper ca esti bine in Romania! Incerc sa citesc blogul tau pentru ca vreau sa castig la concursul ca avem cu Cristi. Dar este inca foarte dificil. Am nevoie sa cumpar o carte de gramatica....

Uff, je te dis pas combien de temps j'ai mis à composer ces trois phrases!:-))) Mais j'ai de la motivation:-) Bon porte-toi bien Luiza si pe curand!

pantacruel spunea...

luiza,
te intreb precum cohen, in minunata-i carte,

cine esti tu? esti? sa fie destul atat? fecioara irocheza din 'suplimentul de cultura'? ori crinul de pe marginea cronicilor cinematografice din oras? :)

mi-a spus als ca m-ati barfit. am intrat sa vad cine ma vorbeste pe la colt de blog, dar n-am gasesit nici o amprentă...

vrea sa stiu! :p

luiza spunea...

cam îs ce bănuieşti. însă nici irocheză, nici crin. mai degrabă bengaleză şi cicoare:)

oricum, bârfa a fost cam seacă, în lipsă de detalii de orice fel despre persoana lui pantacruel. (am făcut şi rimă!)