marți, 23 iunie 2009

nedreptăţi

de ce trebuie să aştept până în 2010 ca să văd filmu ăsta? ştiu că 2010 e la anu, da sună mai mult a odiseea spaţială decât a anu viitor. de ce nu se mişcă mai repede, de ce dorm noaptea în loc să filmeze, de ce durează montaju mai mult de-o săptămână, de ce durează machiatu lui johnny ore întregi, de ce greşesc replicile, de ce trag mai multe duble, de ce nu filmează aşa, dintr-o răsuflare, de ce nu-mi trimit MIE mai întâi filmu, înainte să-l vadă echipa şi producătorii în sala aia scumpă de proiecţie de la hollywood, de ce nu ştie nimeni că eu am primit la premiul I din clasa I alice în ţara minunilor, că mi-a plăcut de johnny doi ani mai târziu, când l-am găsit la bustu gol lipit pe uşa surorii mai mari a lui emi, colega mea de clasă, că edward mâini de foarfecă e unu din primele filme la care am plâns? aş vrea ca tim burton să afle toate astea şi să mai ştie şi că voodoo girl din oyster boy eu sunt (cel puţin aşa mi-a spus domnu care-a tradus-o:). pentru că dacă tim află toate astea, mă cheamă urgent la el, acolo, îmi pune scenariul în mână şi nişte urechi de iepure şi mă lasă să alerg prin cadru.

(poza e de-aici)

15 comentarii:

vera spunea...

aaah, pai da' nu-i corect, sa-mi trimita si mie o copie inainte de marea proiectie, mai ales ca de asta iarna beau aproape zilnic ceai rosu in cescute minuscule de portelan cu o anumita domnisoara de numai patru ani, asta ca sa nu mai zic ca pot sa performez fara greseala numarul domnilor Tweedledum & Tweedledee, sa vorbesc cu o voce de usa vorbitoare si sa dau diverse raspunsuri la ghicitoarea "Why is a raven like a writing desk?".

luiza spunea...

vera, hai să scriem o scrisoare de protest şi să i-o trimitem lui tim. sau îi scrii tu un sms. :)

mala spunea...

si mai ales de ce Johnny Deep seamana cu Vivienne Westwood???

ps luizel, lasasem si eu un comentariu la postul cu cercei si nu-l gasesc. l-ai sters sau am adormit inaine sa dau send?

luiza spunea...

mala draga mea, crecă ai adormit, că eu şterg numa comentariile lui leo (când îşi dă el seama că n-a pus o virgulă cum trebuie :D).

iar johnny seamănă cu vivienne, pentru că el poa să semene cu orice/oricine..

als spunea...

loool, ce tare e comentariu malei - KIAR seamana cu vivienne westwood!! (bine k nu seamana cu clint EASTwood! ;)))

ps luizel, dc ma dai de gol? mai ales k nu era vba dspr o virgula, ci dspr o paranteza pusa aiurea :)

luiza spunea...

pour te taquiner :)

EgoN spunea...

mala, e depp nu deep :D

EgoN spunea...

am uitat si eu o virgula :(

Anonim spunea...

eu il astept si Sancho http://www.youtube.com/watch?v=pe_zLCC5EFo&feature=related
si ma inscriu si eu pe lista voastra cu pisica de ceshire cu tot care imi zambeste din toti copacii si cu picioareele mele extensibile; cu omida albastra si cu johnny in minte
luiza un mic cadou pentru tine
http://www.youtube.com/watch?v=WmmCNMVAPdU&eurl=http://lemondegala.wordpress.com/2009/06/09/1067barbaradeppcaragial/&feature=player_embedded

als spunea...

e pisica de cHeshire!
ps of, sintem de o pedanterie sora c-o pasmanterie... :))

luiza spunea...

egon şi leo, dacă ştiam că am poliţia orograficăşiortoepică pe blog, mă purtam şi eu mai cuviincios. fiţi şi voi mai undercover, că-mi speriaţi vizitatorii.

gala, şi eu aştept the man who killed don quixote (mai ales că, dacă ţin minte bine, sărmanul moare la el în pat. sau poate era după o bătălie?).
foarte drăguţ cadoul, mulţumesc :)

als spunea...

'orografica'?! mais voyons... :)))

ps q.e.d.

luiza spunea...

leo, e de la bazinu orografic :D

mala spunea...

egon, a-i cere unui dislexic sa ortografieze e ca si cum i-ai reprosa unui olog ca nu merge elegant. iti bati si tu gura degeaba, se simte si el de cacao :) telul meu in ale ortografierii e sa nu uit h-ul din tom. dup'aia potopul ;)

Anonim spunea...

suna cool de tot. as vrea sa vad ca tim burton redevine mare :)