joi, 23 iulie 2009

crimocraţia

Trupul său a fost descoperit abia pe 10 iulie într-o carieră de nisip din apropierea oraşului Petrozavodsk din regiunea Karelia, în nord-vestul Rusiei.
(în rest, în lumea lucrurilor neimportante şi netragice, mi-am pierdut mp3 playeru în aeroport în timp ce mă luptam cu valiza de 31 de kile juma, am stat în avion lângă un puşti de 8 ani care călătoarea singur şi cu care m-am conversat intens (mama e din bacău, tatăl din dijon, mai are încă 3 fraţi mai mici, eu am fost vreodată la rezervaţia de crocodili?, ce fain ar fi să avem un crash şi să aterizăm în apă şi dup-aia avionu să facă surf cu motoarele pornite, da tintin am citit? da războiul bumbilor? în avionu ăsta miroase ca într-o cutie de conserve etc. etc. eu am aţipit puţin şi când m-am trezit, puştiul plângea. îi căzuse din buzunar mingea de golf şi se rostogolise până în spate. din fericire, a găsit-o stewardesa. ne-am urat reciproc vacanţă frumoasă şi am dat mâna ca oamenii mari).
am ajuns în fine la bucureşti, am făcut 20 de min din băneasa până în băneasa, am mâncat salată papagal la o terasă care ar fi trebuit să aibă fete frumoase dar avea doar băieţi plictisiţi, am văzut cărtureştiul mare şi mi-am găsit acolo o fostă colegă de facultate, am făcut poze pe străzi, am băut limonadă cu ramona şi am aflat ceva apropo de sfântu duh şi mesia (via egon şi visele lui de măreţie), am mai aflat de la un taximetrist că înainte de 89 la facultate se intra numai "pe merit", am văzut la pro chéri şi ne-am amuzat de moarte (filmu nu mi-a plăcut deloc deloc, o piesă de teatru în care toţi actorii recitau şi se purtau "ca şi cum", şi în care fake-ul era atât de evident, încât de spectator se lipeau numai dispreţul faţă de siropuri şi-un rânjet superior. frears-ul din high fidelity şi legături primejdioase mi s-a părut complet absent, crecă l-au răpit ăia de la hollywood şi l-au înlocuit cu altcineva.. ) şi da, tocma am deschis 2 paranteze într-o paranteză şi mai vreau doar să vă zic că woody a zis că s-a întâlnit cu isoscel care i-a zis că are o idee nouă pentru un triunghi. eu am doar o idee nouă pentru o rochie albastră.)

4 comentarii:

EgoN spunea...

(voce din off : vezi ce comentezi!!!)

da de cornurile cu ciocolata nu zici nimic?

als spunea...

cornurile cu ciocolata de dimineata, da

astea se tin in frigider? ciocolata care-i tine de urit cornului, right? ;)

EgoN spunea...

da, si o cutie de lapte, pentru un punct de reper atunci cand isi dau intalnire.

als spunea...

i got it - cutia de lapte pe post de intercontinental :)