luni, 10 august 2009

hamac

e luni, mai am înc-o săptămână de zece pagini pe zi.

deci visez la asta (ascultată vreo 3 ore încontinuu în trenu bucureştiaşi):



şi la asta:


(sper că n-or să se supere cei de la minorswing că am pus pe blog o poză de la ei de pe site. da'mi place teribil, casa poporului în plan îndepărtat, nemonstruoasă aşa cum nu-i stă în fire, pur şi simplu un colţ de beton în fundal. iar în plin plan, huzureala. dacă vă mai uitaţi la ei pe site, o să vedeţi şi cum se poate agăţa un hamac de un pod peste apă, sau cum pot sta 3 hamace între 2 copaci. dacă tot o să mă mut la bucureşti, crec-o să-mi iau un hamac dintr-ăsta şi-o să-l pun în cameră, cum am citit eu că făcea generalul nu ştiu cum dintr-un roman de-al lui marquez.)

dar cum deocamdată n-am vacanţă, o ascult pe marina and the diamonds. eu zic că o să ajungă departe. egon zice că da, direct la balamuc.

plus: "I have seen a lot of men ruined by the desire to have a wife and children than through alcohol and debauchery." (e din yeats :D)

4 comentarii:

pantacruel spunea...

fi-ti-ar melodia sa-ti fie, ca m-a contaminat si pe mine de huzureala, ca pe general, chiar inainte sa urc in trenul lui tony scott! :)

Alexandru spunea...

@Luiza: Hai ca mai ai umpic si scapi, spor la scris! (am toata admiratia pentru nr. p/zi, e mult mai mult decit am putut eu vreodata sa scriu /zi, orice lucrare as fi avut). Si pune-o pe Gufilina macar sa-ti deschida cartile la paginile care-ti trebuie : )

geniala vorba lui yeats :)))

als spunea...

draga luiza, asta e ultima mea postare pe blogul tau...
sper sa nu te superi, raminem prieteni, dar nu ma simt bine sa-mpart acelasi spatiu (fie el si virtual) cu persoane precum alexandru sau radu vancu

biz-biz

luiza spunea...

panta, păi dacă te urci în tren, poate ajungi în brazilia. eu n-am nici o şansă.

alexandru, gufi m-a trezit conştiincioasă în fiecare dimineaţă, la orele 6 trecute fix, ca să-i dau de mâncare. cred că ajutor mai mare ca ăsta nici nu există.

cher leo,
m-ai amărât. nici nu mai ştiu ce să mai scriu.