luni, 23 noiembrie 2009

culmea prostiei mele

am votat cu antonescu ieri ca să nu iasă geoană în al doilea tur. acu vine crin şi spune că-l susţine pe geoană (deci pe ăla pe care l-a făcut demagog în dezbaterea de vineri seară) şi că eu ar trebui să fac acelaşi lucru.

pe lângă porcăria asta, poate să-mi explice şi mie cineva cum a ajuns domnu johannis acest superman fără de care românia nu mai poate respira, iar băsescu acest "tiran ceauşist" cu care românia nu mai poate trăi (chiar cu preţul revenirii lui iliescu şi năstase la putere)? m-am prostit de tot de nu mai înţeleg nimic?

37 de comentarii:

Anonim spunea...

vorba ceea: nu cerceta aceste legi/ k esti nebun de le-ntelegi...
si ca sa vezi lucru dracului, la sibiu nu a iesit crin primul
eu zic k tre' sa ne alegem tara deja, duca-se pe pustii geoana, sa ramana cu pensionarii si profii incompetenti de prelucrare prin aschiere

luiza spunea...

da, eu am nişte variante. ţara new york, ţara anglia, ţara sao paolo şi împrejurimile :) şi sunt convinsă că mai găsim şi altele.

mala spunea...

eu ma uit la Geoana si ma uit La Basescu, apoi ma intreb care ma reprezenta mai bine ca presedinte. presedintele "tiganca imputita", presedintele udrea-ridzi? presedintele "jucator" care alege sa tina Romania fara guvern nu stiu cate luni, intr-un moment in care, din punct de vedere economic si social, chiar nu ne permitem? si oare e Geoana omul lui Iliescu si al lui Nastase atata timp cat nu-mi amintesc ca in ascensiunea lui in partid sa fi fost sustinut de cei doi.
chiar nu vreau ca acesta sa fie un comentariu pro-Geoana fiinca undeva in maduva oaselor am senzatia ca daca pun stampila pe patratica cu PSD mana mea o sa se usuce si-o sa pice. incercam asa, un mic brainstorming de blog, in speranta ca o sa vad si eu farul prin ceata fiindca in momentul asta habar n-am cu cine votez (daca votez :( )

Ramona Gabar spunea...

si eu am votat cu crin, desi tudor chirila, desi desi. aseara iar desi. azi un desi imens, dupa care am ramas fara cuvinte.
trebuie sa fug in asia, oricum nu mai suport civilizatia, emailul, internetul si aerul conditionat.

pantacruel spunea...

luiza pai si cum ramane cu... 'histoire oblige', cu 'luxurile nepermise', cu sisificul 'rau mai mic'? :p

acum serios, de ce iubesc femeile basescul?

p.s.
cuvantul de verificare: 'pardon'(!!)

luiza spunea...

mala, băsescu a făcut o tonă de greşeli, însă, după umila mea părere, ele sunt o joacă de copii pe lângă ce-o să se întâmple dacă tolomacu ăla de geoană o să fie preşedinte. uită-te doar cine a dat declaraţii de la p.s.d. ieri după anunţarea rezulatelor. năstase, iliescu, vanghelie. ei sunt acolo, nu-i şterge nimeni ca pe cretă. iar în timp ce geoană citea de pe foile lui penibile, de după umăru lui stâng se vedea moacă mândră a lui iliescu..

ramona, trebuie să ne mai vedem totuşi de câteva ori înainte să pleci în asia :)

panta, toate rămân exact aşa cum am stabilit. o să mă încăpăţânez să merg la vot indiferent de idioţii pe care va trebui să-i aleg.
ştie şi blogu ceva dacă te-a rugat să spui "pardon" după ce-ai pus întrebarea cu femeile şi băsescu..

pantacruel spunea...

sunt convins ca blogu' (in special asta al tau), la fel ca si pestele lui iggy pop din 'arizona dreams', le stie pe toate ;)

pantacruel spunea...

si am uitat sa-ti spun. am un pix galben cu crin antonescu (vorbesc serios!), nou nout. mie nu-mi prea trebuie, daca vrei... :)

luiza spunea...

da, o fi şi blogu meu o ameninţare pentru democraţia din românia.
(pix nu-mi trebuie, scriu numa cu stiloul)

mala spunea...

"prostanacul" s-a ridicat pe sine insusi indiferent de dorinta lui Iliescu sau Nastase.si s-a ridicat fara sa-i dezbine.stiu, au ramas acolo,la umbra lui, mai toti- inclusiv smecherii, baronii, papagalii, analfabetii&co. oare spritul tolerantei,al bunei intelegeri si nu dorinta de "divide et impera" n-ar putea sa faca diferenta?

luiza spunea...

nu, mala, e demagog, nu e în stare să vorbească altfel decât în cel mai sinistru limbaj de lemn. cuvintele alea, toleranţă, unitate bla bla nu înseamnă pentru el mai mult decât meniul de la restaurant. nu ştiu, cel puţin asta e impresia mea. ideea de a-l vedea la teve zilnic, timp de 5 ani, mă cutremură..

pantacruel spunea...

o amenintare pt demografia tarii, daca mai postezi tristeti din astea despre alegeri :)
apropo, in tara barsei o fi mai fain? :D

mala spunea...

pe mine nu ma cutremura ideea de a-l vedea la tv zilnic, timp de 5 ani, finndca eu nu ma uit la tv. si incep sa cred ca oamenii care nu se uita la tv n-ar trebui sa voteze.

and again, ma amuza gandul ca daca ar disparea Basescu ar disparea si pacaliciul de la cultura. Cum spunea ieri doamna Felicia Filip (da, ieri m-am uitat la televizor) [i]imi place sa vad partea pozitiva a lucrurilor[/i] :D

luiza spunea...

:) da oare pe cine-ar pune la cultură în guvernu johannis? :D

Cătălin spunea...

Ca şi tine, dragă Luiza, am aceleaşi "nedumeriri". S-ar părea că există o fractură între noi şi politicienii despre care credem că ne-ar reprezenta (nu in spirit juridic-electoral, ci, poate, în termenii culturii politice). Nu cunosc pe nimeni din generaţia noastră (sic!) care să fi ales altfel. Şi totuşi...

mala spunea...

m-am intrebat si eu asta o secunda (oare lucian georgesu se mai ocupa de pr-ul lui johannis? :shockhorror:) dar apoi mi-am zis sa nu deraiez de pe traiectul de gandire pozitiva pe care mi l-am impus in comentariul de mai sus :P

luiza spunea...

cătă, să vedem cum/dacă or să aleagă oamenii din generaţia noastră în turul doi..

mala, da, gata, am terminat cu ne-gândirea pozitivă. totu e bine în cea mai bună dintre lumile posibile :)

mala spunea...

da...inside my head :D

DeepBlueSunshine spunea...

Eu am un fel de spaimă că dacă iese Geoană preşedinte, Vanghelie ajunge ministru. Eventual al culturii. :D
Şi în momentul ăla o să ţip ca-n filmele vechi de groază...

Anonim spunea...

@sunt mewsette
n-am votat, si nu votez. n-am votat niciodata cu nimeni. poate voi vota in alta viata. uite, de-asta( sau e si asta un potential un motiv) pleaca dl als in alta tara...

Anonim spunea...

luiza draga, ce post va avea oare nastase in viitorul guvern?
la cultura e clar cine va fi: mircea badea
eu nu-l inteleg deloc pe vosganian, cat de schizoid poa' sa fie omul asta?

mala spunea...

well...Argentina, rapotandu-ne la stabilitatea politica si la nivelului de trai, e cam in acelasi rahat ca noi(cel putin asa zic cifrele). dar in adancul sufletului cred ca Leo a plecat fiindca n-am fost suficient de pitoresti pentru el. :(

als spunea...

cara mala, tocmai am pozat pt tine (& aveam de gind sa-ti trimit) o firma la colt de strada, care se numea - kiar - 'cara mala'...

da acum, citind ce-ai putut tu sa crezi dspr mine, ma mai gindesc ;P

ps nu stiu in ce rahat e argentina, stiu k cu dolari & euro o duci bine-mersi (poate k si asta e un motiv); si mai stiu, pt k vad zilnic, ce nivel de trai AU AVUT oamenii astia - inca de-acu 100 de ani - si-mi spun k noi nu vom avea asa ceva nici peste alti o suta!
(nu cu prostanacul de geoana & papagalul de crin, care vor sa faca - m-am crucit cind am citit! - 'alianta social-liberala'!!!
adica culmea strotocamilei!)

als spunea...

l.e.: 'struto...', u got it :)

mala spunea...

acu' stau cuminte si dau refresh inboxului ;;)

mala spunea...

<3

luiza spunea...

ella, vanghelie a zis mai devreme pe realitatea că nu-l interesează să fie ministru. mai rămâne să-l şi credem.

mewsette, ce să zic, la mine e exact invers, n-am ratat nici un scrutin, oriunde aş fi fost..

pobby, eu mă gândeam că-l pun pe mircea diaconu.. (despre vosganian nu mai ştiu nici eu ce să zic, am impresia oricum că toţi sunt schizo)

leo şi mala, :) (eu m-aş fi dus înot numa ca să văd casa lui borges. e adevărat însă că nici acu nu ştiu să fac pluta pe spate, şi nu rezist mai mult de 20 de min-juma de oră..)

Woody spunea...

Pai Crin spune si el saracu ce au decis altii pentru el:

http://www.catavencu.ro/melescanu_nastase_si_srs_in_audienta_la_patriciu-11335.html

Jos Tiranul dezbinator! Sus democratia lui nastase & SRS ! Sa revenim la normalitate, asa cum ne indeamna si Nasty. Pace!

luiza spunea...

woody, dacă crin s-ar scuza sau ar mai îndulci-o sau i-ar lăsa pe alţii să vorbească, atunci l-aş scuza şi eu. da atâta vreme cât tot apasă pedala consecvenţei (de când nerecunoaşterea unei greşeli e semn de inteligenţă?), nu-l iert.

Onix spunea...

Luiza, si eu sunt in exact aceeasi situatie cu tine. Am votat cu Crin si acum ma vad in fata unei alegeri anormale pentru psihicul meu. Cred ca natia asta nu stie decat sa aleaga dinte doua rele, la fiecare scrutin prezidential. Oricum, incepe sa mi se falfaie de cine iese, eu cu Batman votez in turul doi. Si voi pune poza pe site, asta e clar! iar daca fura destul si iese Base, emigrez dreq in Congo, Burkina Faso, Uzbekistan sau chiar in Siberia. Pentru ultima varianta imi iau in plus o pereche de sosete tricolore! "Succesuri succesive!"

luiza spunea...

onix, vezi că batman nu candidează turu ăsta, numa superman.

florin spunea...

@mala
Romania era condusa de guvernul Boc (bun-rau, cum o fi fost el), alianta PSD-PNL l-a decapitat; Base a propus un premier, alianta a refuzat; Base a mai propus un premier, alianta a refuzat iarasi; mai mult, alianta a spus ca refuza orice premier in afara de omul-minune Johannis. Cine e vinovat? :)

Eu l-am votat pe Basescu, o sa-l votez si in turul II; e singurul presedinte care a sprijinit real Basarabia, chiar cu riscul de a-si pune in cap Rusia; in comparatie, Gionica se duce de 2 ori la Moscova in campanie si nu da explicatii, ca "e vizita privata". Ei, daca "e vizita privata", atunci eu cad in plasa conspiratiilor, imi aduc aminte ca Iliescu e rusofon/fil, ca Iliescu a impiedicat unirea cu Basarabia, ca Iliescu il sprijina pe Gioni si ca eu m-am saturat de comunisti/rusi s.a.m.d

athanor spunea...

Salut! Sintem citiva prieteni (bleen, fisheye. tachepedia) care vrem sa facem un fel de "revista a blogurilor", nu o platforma ca voxpublica, ceva mult mai aproape de un ziar si cu continut selectat. Poti vedea o versiune beta aici: aathanor.net/blogary
Imi place cum scrii si as vrea sa discutam daca vrei sa colaboram. Asta inseamna sa ne dai acordul sa preluam de pe feed articole de la tine. Poti scrie si continut exclusiv. Daca te inetreseaza da-mi un semn pe mail. Merci.

mala spunea...

florin, nu-mi sari la gat, faceam pe avocatul diavolului incercand sa descopar toate fetele "binelui" si sa ma conving daca votul meu conteaza. si am concluzionat ca votatul e un lucru serios pentru oameni care si-l asuma. si mai cred ca atunci cand intri in cabina de vot cu gandul sa joci eeny, meeny, miny, moe cu stampiluta, votul tau NU CONTEAZA. si mai cred ca daca te duci la vot nu pentru alb sau negru ci pentru gri atunci e de preferat sa nu votezi si sa-i lasi pe cei care STIU ce voteaza. si promit ca in urmatorii 5 ani sa nu scot ochii nimanui cu "ai votat, spala-te pe cap cu el". iar acum cred ca ma intereseaza mai mult alegerile de peste 4 zile din Honduras unde un vot fraudat ar putea insemna o drama umanitara decat marea ciolniada de aici, de pe 6.

als spunea...

'tachepedia' as in simona tache?
wow, ce onoare luizo! :))
ps cuvint de verificat = 'blato'

Bogdan spunea...

Poem erotico electoral (thus spoke verificarea cuvintelor!)
============================
plina, nonyapsy rusea!
yartie, glerry, ikedr, backyl
hymen ershee, linge intesse!
cembic mosses...
wivese czaterdo... sumpudi,
satou, chabb, tharchrie
ansali?!
============================

luiza spunea...

bogdan, poemul ăsta de verificare e teribil. oulipian şi foarte foarte sonor (ai citit cu glas tare să vezi cum sună?). nu-mi prea place însă alăturarea dintre erotic şi electoral, aş fi preferat ori una, ori alta..
în orice caz, foarte tare :)