miercuri, 23 decembrie 2009

maşina de fugit

"şi m-am gândit că văzuţi din spate oamenii sunt caraghioşi şi înduioşător de neînsemnaţi, că dacă stai pe loc şi-i priveşti plecând, înţelegi dintr-o dată că toate amărăciunile şi nemulţumirile care vă dezbină sunt accidentale, lipsite de importanţă, trecătoare, că vă iubiţi infinit; că toate astea îţi trec însă, din nenorocire, prin minte, când stai pe loc, şi-i priveşti plecând şi că s-ar putea să fie prea târziu odată ce-au apucat să se îndepărteze..."
(fragment dintr-o povestire din volumul Maşina de fugit în lume de Bianca Balotă, de care Nicolae Balotă îşi aminteşte în două pagini emoţionante din ultimu Apostrof pe anu ăsta.)

cam aşa adică:



mai am şi alte chestiuni de comunicat, da tre să ies la vânat cadouri. poate mai pe seară.

p.s. am scris în a.l.a. despre lyon. mulţumesc, dan :)

10 comentarii:

pantacruel spunea...

tocmai te-am citit in a.l.i.a.
revin :)

Food For Depression spunea...

Dragut :)

Dan spunea...

Fanii tai ar trebui sa-si ia suplimentul tiparit, ca pe net au facut un ghiveci uploaderii cei mereu prinsi pe picior gresit :)

pantacruel spunea...

am spus alia? cred ca ma gandeam la alitalia :D
si apropo, am citit cronica din 'orasul reintoarcerilor' (chiar nu stiam ca lyon este orasul lui rabelais si saint-exupery, dar acum stiu) din suplimentul tiparit.
altfel nici nu pot pt ca sa... :)

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

luiza spunea...

food for depression, mulţumesc :)

dan, aşa-i. în varianta tipărită fiecare text e la locul lui. da na, se poate citi şi pe net..

panta, rabelais a fost medic acolo şi din câte ştiu gargantua şi pantagruel tot acolo le-a scris. iar aeroportu din lyon se cheamă saint-ex. (scriitoru s-a născut acolo).

anonimule, parc-am mai vorbit o dată despre asta.

pantacruel spunea...

+ Craciun fericit, luiza!

Anonim spunea...

Crăciun frumos, puştoaico.

Anonim spunea...

io vreau sa stiu daca la lion s-a votat ca la paris?! dejeaba ne dam mari culturalnici daca votam anal/fa/betzii.
salutari din vanuatu ;)

luiza spunea...

panta, crăciun liniştit şi multă concentrare pentru romanul ăla de care ne povesteai :)

cerculeţ, puştoaica de 25 de ani zâmbeşte la asemenea urare şi o trimite înapoi, sperând că de la iaşi la arad o să se-ngraşe ca bulgărul de zăpadă rostogolit la vale :)

vanuatu, crăciun fericit şi ţie.