joi, 3 decembrie 2009

n-am murit, dimpotriva, mi-e prea bine la lyon si n-am diactritice ca sa va arat exact, dar foarte exact, cat de bine.
suntem si pe baricade, ne uitam la dezbatere pe hotnews. centrul de campanie din lyon se afla in camera mariei, 42c, rue bollier, numaru 10. deci sssssst, ca facem misto si vorbim peste un anumit catindat (al carui limbaj de lemn da fiori)..
revin mai incolo. piatra unghiulara a economiei, extraordinar.. piatra unghiulara si maia m. si dinescu in primu rand. stati acolo, ca stati bine unde stati.

ia, mare atentie (scriu asta in timpu discursului lui geoana despre mafia din vest. la fix.)



si aici, si mai mare atentie: e un reportaj fantastic facut de solomon pentru arte. e plin de rechini si caracatite si figuri de lego. magistral.

6 comentarii:

pantacruel spunea...

ma uit si eu si ma prapadesc de ras!!!
geoana incearca sa-l rapuna pe basescu cu ironii ieftine, si alea de lemn, iar marineru-i returneaza prostanacului toate replicile acestuia neghioabe direct in cap.

dupa aparitia filmuletului credeam ca basescu nu mai are nici o sansa, acum sunt convins ca, in seara asta, 'batausul' a dat mat intregului psd cu toti aplaudacii aia penibili din spate. (basescurade de se sparge, iar astuia ii ingheta zambetul ala scremut pe fata aia rosie!).
ce sa mai, o comedie de oscar, sa moara ma-sa!

abia astept sa pun duminica stampila!!! :)

pantacruel spunea...

apropo de reportajul lui solomon de pe 'arte'. excelent!
cu el mi-am deschis dimineata. cu un voiculescu tinerel, in vana, un patriciu burtos imbracat in alb sau un dan diaconescu show analizand daca monica columbeanu simte placere sau nu cand face sex pe iarba cu un pricajit de clasa a 9-a :)

iara a mai scos din maneca o gluma ruseasca domnu geoana :)

Anonim spunea...

l-a facut pilaf
mai are un pic si face in pantaloni mirciulik
iar pe antena3 se da un sondaj potrivit caruia geoana e la cer, base in subterana
wtf? astia se uita la altceva

pantacruel spunea...

nu, pobby, astia, ai lui geoana, traiesc inca in 'epoca de aur'. au depasit mia de procente la hectar. cu brio! :D

aia cu juratu pe biblie a fost de coma. basescu a recunoscut in sfarsit ca l-a ciupit pe obraznicatura aia de pusti, iar geoana a mintit cu ranjetulpe buze. dar pt el nu e nici un bai, caci pt dumnealui biblia nu este decat o carticica groasa, fara poze, cu basme invechite :)

zum spunea...

@ pobby: uite de ce sondajul ala arata asa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6608819-psd-dat-militantilor-ordin-intern-trimita-sms-uri-televotingul-organizat-antena-3-timpul-confruntarii-geoana-basescu.htm

Anonim spunea...

@panta: cel mai tare a fost momentul despre Nicolae Popa
@zum: multam, nu stiam
se pare k sunt inca un pic naiv
sau speriat?