joi, 15 aprilie 2010

sunt la next

(poză furată de la bola)

alaltăieri a început nextul, a patra ediţie şi prima la care ajung şi eu.
marţi - revăzut gegen die wand. lăcrimat mai de pe la mijlocul filmului, că ştiam deja că se termină nasol.
ieri - două calupuri de scurte. din vreo 14, mi-au plăcut doar trei: un canadian (jamie travis), un ungur cehovian şi calofil (balint kenyeres) şi un israelian (meni philip).
oribil, îngrozitor, cretin a fost "candy darling", unu din cele 26 de scurte din competiţie (!!!). în seara asta merg iar la 2 calupuri şi sper să nu mai prind nici un candy darling, că mi-e destul că îngheţ la scala, nu-mi mai trebuie să mă şi cutremur.
în rest, DJ-ul de la petrecerea de ieri a fost cel mai tare DJ, probabil tocma pentru că el e de fapt director de festival, nu DJ. avea o geantă pliiină cu viniluri groovy. am mai stat mai mult de dragul lui decât al petrecerii.
îmi cer scuze că-s aşa de expeditivă, şaluleşarpele e acum blogul unui angajat cu acte-n regulă :)

p.s. vă prezint vulcanul islandez din cauza căruia o mare parte a spaţiului aerian european e închis. stimabilul, vecin cu gheţarul eyjafjallajoekull, scuipă cenuşă sus, sus de tot. adică nu vi-l prezint, ce rost are să vă fac cunoştinţă cu un vulcan? eu însă i-aş pune pe băieţii de la sigur ros să meargă acolo (după ce vulcanul se linişteşte, desigur) şi să ţină un concert. la care să mă cheme pe mine.

3 comentarii:

pantacruel spunea...

am trecut si eu pe acolo, astazi, dar am esuat, in cele din urma, la 'sadoveanu' si apoi la 'carturesti' si apoi acasa/ ca tare nehotarat & irepresibil mai sunt :p

als spunea...

eu promit sa invat numele ghetarului-vecin-cu-vulcanul, k tare-mi place cum suna... ;)

Mihai spunea...

esti de acord cu un link exchange ?
Toate cele bune