duminică, 17 octombrie 2010

vizuale

asta e pentru ana dragu, pencă ea e singura care-a spus (în ancheta din dteca despre muzicile din ipod) că ascultă the national.



{clipul a luat aseară la animest premiul pentru cel mai bun videoclip muzical, "deoarece credem în poveşti, mai ales în cele cu suflet, idee şi un mod suprinzător de a le aduce împreună"}

tot aseară, tot la animest, alexander bălănescu live, coloană sonoră pentru animaţiile amicului phil mulloy. phil e un fel de dubuffet plus guernica plus umor negru cît să ţi se strepezească dinţii. aici e the sex life of a chair, un scurt dezaxat, hilar, suprar. : http://www.tudou.com/programs/view/FPOLTr3SDlc/


iar muzica lui bălănescu îţi sare la gît ca o fiară care vrea să te-nghită. nu-i de mirare că juma de sală a plecat înainte de final. eu n-am vrut să scap, aşa că m-am lăsat în fotoliu şi-am aşteptat să muşte din mine. cam aşa:

Bălănescu Quartet - No Time Before Time by salulesarpele

azi, filmele de la cannes la bucureşti. mai întîi amalric, chiar şi numa pentru că i-am luat apărarea în emisiunea lui florin barbu, deşi văzusem doar trailerul. dacă îmi place filmu, îl iert c-a jucat în mizeria aia de scafandrul şi fluturele. în plus, de ce-ar vrea cineva să rateze aşa ceva?



după amalric, enter the void. mi-e frică de mor, parcă văd că ies de-acolo harcea parcea:



încerc să mă liniştesc cu un articol despre bardem din le monde. bardem minotaurul. un nas spart şi "un amour immodéré pour Tchekhov" sînt de-ajuns pentru mine.

3 comentarii:

andreea spunea...

super faine piesele postate de tine. mai vreau :)

luiza spunea...

andreea, încercăm, să vedem ce se poate face :)

Rareș spunea...

Ha! Ce misto!