joi, 27 ianuarie 2011

MHS, diseară


eu sînt foarte foarte buimacă, am impresia că de vineri seară dorm în continuu (chiar dacă între timp reuşesc să mă-nfricoşez constant de haitele de ţurţuri pe sub care trec), dar vreau să vă spun c-ar fi cazul să veniţi azi la institutul francez.

aşa buimacă şi netrezită de cîteva zile bune, o să citesc la finalul întîlnirii unul dintre poemele publicate în ultimele patru săptămîni pe site-ul dilemei. nu zic care :)

şi din cauză că mă port cu blogul ăsta ca un măgar (îmi place asta cu măgarul, ana mi-a spus zilele trecute că tuşesc ca un măgar, aşa că am hotărît să folosesc comparaţia în orice context), solicit acordarea unor zile de concediu, pentru a mă putea ocupa exclusiv de şaluleşarpele, altfel trece totu pe lîngă el, suferă, se-mbolnăveşte de-oftică şi moare.

pînă atunci, un clip cît un concediu de doo zile la sighişoara, la festivalul de blues:


4 comentarii:

Alexandru spunea...

Luiza, zile de concediu nu pot sa-ti dau, dar ti-as da o bursa pentru blog. Ba chiar doua: una de excelenta, normal, si una pe ochi frumosi, normal. Mai ai rabdare umpic pina pun pe roate cele 2 programe de burse la Fundatia Caligraf.

luiza spunea...

alexandru, cel mai mult mă tentează bursa pe ochi frumoşi. m-aş bate pentru ea cu oricine. cînd, cînd se înfiinţează fundaţia caligraf?! nu mai am răbdare.

Alexandru spunea...

Gata, am fuzionat programele într-unul singur: Bursa pentru excelenţă în ochi frumoşi. Am onoarea şi privilegiul să te anunţ că ai cîştigat-o :)

luiza spunea...

uraaaaa!
drept autopremiu pentru că am cîştigat bursa asta, am dat azi o tură pe la reduceri :D

acum mă pot apuca de treabă, oricare ar fi ea.