vineri, 1 iulie 2011

scuze

e pentru prima data în viaţa astea a mea de aproape 28 de ani cînd mi se-ntîmplă prea multe lucruri ca să mai apuc să le şi povestesc. lucruri la care, dacă mi-ar fi spus cineva că o să mi se întîmple mie, aş fi reacţionat cu înţeleptele vorbe: fuuugi domle de-aici, nu se poate aşa ceva! ei bine, se poate. doar că o zi de ny face cît o săptămînă de bucureşti, iar asta e-o chestie la care pînă şi eu fac faţă cu greu.

în plus, anul ăsta poezia e iar la bistriţa, dar luiza e la new york. ceea ce mă-ntristează nici nu pot să vă explic cît de mult. dar avînd în vedere că volumul de poeme al lui marin e singura carte pe care-am luat-o cu mine aici, pot să zic că poezia e la bistriţa e la new york. şi plec puţin pînă-n east village, să văd dacă rochia aia roşie care mi se pare pur şi simplu perfectă e în sfîrşit la reduceri.

de la prosecco-ul şi vinul alb băute ceva mai devreme, am avut impresia că împlinesc anu ăsta 28 de ani. fals! împlinesc 27. ce fericire.

8 comentarii:

white noise spunea...

mai ai si pds/urile cu tine :))
vezi ce utile pot sa fie? [ar fi trebuit alt cuvant, nu "utile" dar nu/l gasesc acum]

Suflet de curva spunea...

la multi ani,

luiza spunea...

white noise, mi-am luat acum două zile o antologie, poems of new york se cheamă, şi mi-a venit o idee. da n-o spun acu, să văd dacă-s în stare să mă ocup de ea :)

suflet de curvă, ziua mea e cînd vine amy winehouse la bucureşti :)

mala spunea...

Luiza, te inteleg! treceam odata, de ziua mea, pe langa Melody si dintr-o data am realizat ca implinesc cu un an mai putin decat credeam. a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit in anul acela :)

luiza spunea...

mala, la mine se întîmplă frecvent. cred că am 28 şi îmi aduc aminte că încă mai am 26. e o incertitudine plăcută.

badafly spunea...

Of,ce pacat!Iar eu care ma gandeam ca ,in sfarsit vom face pozeleee!:)

capricornk13 spunea...

ne e dor de tine! :) ţi-ai cumpărat rochia roşie?
si să-ţi fie de foarte bine cu cei 26, dar nu te teme de restul... ai să vezi cât e de frumos (îţi spune cineva de peste 11 primăveri!:)

luiza spunea...

badafly, uof, tot nu.. dar şi cînd o să facem pozele alea, o să fie le-gen-da-ry! :)

capricorn, n-am luat-o pe aia roşie, că nu mai aveau. am luat una bleumarin :) şi nu-mi fac griji pentru 27 plus. dacă pînă acu mi-a fost bine, nu ştiu de ce nu mi-ar fi la fel de bine şi de-acu încolo :)