marți, 5 octombrie 2010

my name is nah



{restul albumului (inclusiv un cover după metallica) -aici} - ce frumoase-s acoladele, nişte mustăţi pe verticală, uitasem de ele {}{}{}
nu mai pun nici un poem, nu mai aşez nici un cuvînt aiurea, nu mă mai dau mare că am descoperit nu ştiu ce, nu mai fac nici o asortare. albumul ăsta, pe care nah youn sun l-a înregistrat în trei zile (7, 8 şi 9 aprilie, în suedia), în timp ce eu îmi aranjam pe noul meu birou borcanul cu creioane, se asortează direct cu mine, m-aş îmbrăca în fiecare zi cu el, nu l-aş da jos nici seara, aş îmbătrîni în el, mi-aş prinde părul cu el, l-aş purta în loc de inel, în loc de cercei (my name is carnival la urechea stîngă, breakfast in bagdad la urechea dreaptă. dacă-l pierd pe ăsta, îl înlocuiesc cu song of no regret). mi l-aş turna în cafea, l-aş întinde pe biscuiţi, l-aş ronţăi încet încet, de la cap pîn la picioare şi invers. l-aş lipi pe perete. m-aş încălţa cu el.

deocamdată, grija număru unu e să n-adorm, pentru că am cam multă treabă. aşa că:

6 comentarii:

alexandru mircea spunea...

gotta love ze accent :)

luiza spunea...

mafevorrritsingz :)

Rareș spunea...

Nah e atât de... nah! Vocea din borcanele cu creioane colorate.

luiza spunea...

rareş, dacă creioanele mele ar putea vorbi, sigur s-ar declara flatate de comparaţie. dar ele nu vorbesc, doar mîzgîlesc din cînd în cînd :)

claude spunea...

am ascultat tot albumul de doua ori si jumatate. imi place, dar e ceva ce ma tine la distanta (perfectiunea 'mneaei?)

(ca o paranteza, mai degraba ma intovarasesc la catarama cu vocile 'imperfecte' ale unora precum tom waits, roger waters, beth hart, bright eyes, martha wainwright sau damien rice, to name a few)

luiza spunea...

claude, aş fi vrut să te contrazic, dar nu pot. ai dreptate, e puţin cam prea perfectă, iar dacă aş avea de ales între ea şi marianne faithfull, aş alege-o pe marianne cu ochii închişi.
şi în general îmi plac imperfecţii, ciobiţii şi sparţii, numai că acum două zile mi se părea că mă asortez perfect cu nah. acum mi-a mai trecut (şi-am trecut şi eu la erland and the carnival:)