sâmbătă, 6 decembrie 2008

o mică atenţie

suntem în decembrie 2008. ep-ul lui bon iver apare în ianuarie 2009. cum se face atunci că putem să-l ascultăm deja? nu ştiu să explic, dar nici nu-mi bat capul cu asta. important e că blood bank are 4 cântece care te-ajută să treci peste iarnă, cu care poţi să te-nchizi într-o pătură groasă şi să te uiţi pe geam la frig, cu care îţi poţi purta nostalgiile la vedere, pe care le plimbi prin cana cu ceai în timp ce-ţi vin în minte toare lucrurile nespuse, alunecările şi teama.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc pentru cântecele! O sã-ti mai multumesc incã o datã când, cu degetele arse de coaja castanelor coapte, voi ridica paharul de cidru.
A.M.

luiza spunea...

mulţumesc şi eu, A.M., pentru c-ai trecut pe-aici. amuzant e că mi-am petrecut tot uichendul ronţăind castane coapte şi fierbinţi. numai că eu am preferat vinul fiert în locul cidrului:)

verbiaj. spunea...

pot sa sper la o reactualizare a linkului, pe adresa de mail pe care o las aci? platesc dublu, dau la schimb, am folderul plin.

Anonim spunea...

aoleu, ce-am uitat sa zic! multumesc.

luiza spunea...

desigur, verbiajule. numa să fac un transfer de pe un calc pe altul şi-ţi trimit. trăiască pirateria şi bon iver. am zis.