vineri, 24 decembrie 2010

the 12 terrors of christmas

sînt la iaşi de ieri noapte, pocnesc de bine.
şi ca să pot pocni liniştită, prin toate colţurile casei, prin bradul pe care l-a împodobit cezar în timp ce cîntam amîndoi rudolph şi let it snow şi white christmas, prin blana lui gufi, prin borcanele cu murături, pe balcon, unde-i frig şi plouă, sub plapuma nouă, pe canapeaua din sufragerie, unde dorm de la 14 ani, de cînd a apărut cezar în familia noastră şi mi-a luat camera plină de-afişe cu aerosmith, bon jovi şi ronaldo, iar eu mă simţeam în sufragerie ca-n exil, prin caietele, stilourile şi cariocile lui cezar, prin ceştile de cafea de-acasă, vă las cu doi cascadori ai rîsului, nişte amici de-ai mei, ed gorey şi john u. crăciun terifiant de fericit!7 comentarii:

Danangib spunea...

Craciun fericit, multa veselie si daruri nenumarate!!!

luiza spunea...

mulţumesc, dana.
cum e crăciunul în gibraltar?

Rares spunea...

Crăciun fericit, desigur.

luiza spunea...

mulţumesc, desigur, la fel :)

Anonim spunea...

eu am scris si ieri un comentariu,dar cred ca a intrat in spam :( deci,inca o data:craciun feicit luise!si lui gufi de asemenea si sa ii dai si un pupic la colorata aia :)).

luiza spunea...

crăciun fericit, mihaela.
gufi, care anu trecut pe vremea asta era prinţesă şi purcel, acuma e maimuţă, căprioară şi viţică. mă-ntreb în ce-o să se mai transforme pînă la anu..

Anonim spunea...

la multi ani!rezultatele:http://mihaeladitoscana.wordpress.com/2010/12/12/a-fost-odata/