joi, 28 aprilie 2011

găină de primăvară

despre primul meu job şi, mai ales, despre cum am ajuns perla de la rossini după ce-a fost cît pe ce să dau foc restaurantului: http://totb.ro/2011/04/primul-meu-job-luiza-vasiliu-gaina-de-primavara/ (sînt doar nişte fragmente, totalu apare în curînd la editura art, în volumul coordonat de florin dumitrescu)

şi pentru că anul primului meu job a fost şi anul în care am făcut două zile pe drum numai ca să-l văd pe dylan în erfurt (orăşelul medieval sinistru-celebru pentru masacrul din 2002), iar dylan, după ce că avea o voce fără nici o legătură cu ce ştiam eu pe albume, nici măcar n-a spus: aş dori să-i mulţumesc în mod special luizei, care-a mers săraca de ea două zile cu rucsacu în spate în trenuri dubioase numai ca să mă vadă pe mine, de fapt, nici măcar n-a spus bună seara şi la revedere, ceea ce m-a scos din sărite cu totu şi cu totu. dar ceea ce nu m-a făcut să-l iubesc mai puţin:



(asta e una dintre puţinele piese ale lui dylan care se pot asculta pe net, din cauza măgarilor de la sony care-au blocat all content. bine că am eu integrala piratată de bulgari.)

mai am trei chestii.
1. mi-am luat ieri o radieră nouă (albă, mică, faber castell, şterge impecabil) şi o rochie nouă (e de vară, da nu mai am răbdare, aşa c-am s-o port mîine. poa să şi plouă.) şi după ce-am ajuns acasă, n-am reuşit să mă decid dacă mă bucur mai mult pentru radieră sau pentru rochie.
2. citesc o carte de non fiction despre dansatoarele de bar din bombay. titlul primului capitol: "challenge me. any man, any time." dacă se traduce şi la noi, dau de ştire.
3. s-a anunţat line up-ul pentru green jazz fest. pe lîngă nişte nume mari mari, mai sînt şi polar bear, de care-am stat nedezlipită o bună parte a anului trecut:

2 comentarii:

chitic spunea...

felicitări pentru total!:)

luiza spunea...

chitic, mulțumesc. da a apărut deja totalul? :)