miercuri, 1 iunie 2011

definiţia mea

nimic nu se termină aşa de uşor cum ar trebui să se termine, ba mai rău, se-amestecă începuturile cu sfîrşiturile în asemenea hal, încît desfăşurarea acţiunii seamănă cu mintea boţită a domnişoarelor din avignon, iar capul vîjîe ca după o noapte albă mortală (ca aia de sîmbătă spre duminică, cînd am mers pe eminescu pe la 7 dimineaţa ţinîndu-ne de mînă nici noi nu mai ştim cu cine. unii cu alţii, în orice caz. dar nu pot spune mai multe, whatever happens at bop's stays at bop's). am probabil o dependenţă faţă de treburi care merită povestite, faţă de oameni buni de îmbrăţişat de cîteva ori pe minut, faţă de nemaipomenitul care se ţine de mine ca rîia pe care-am luat-o într-a unşpea de la a. şi g., care-o luaseră şi ele de la pisica saxofonistului de la nyon, unde se duseseră la nu ştiu ce festival de jazz. după primăvara asta mi-am pierdut şi orice urmă de modestie (sigur e de la ploi), încît nu mi-e absolut deloc ruşine să spun că cette ptite phrase, găsită azi noapte într-o povestire scurtă de giono (le noyau d'abricot se cheamă), e despre mine, e definiţia mea aşa cum n-am mai găsit-o de mult:

"elle était friande de complications merveilleuses."

după care-ar mai fi şi asta:



şi-ar mai fi şi altele, da le lăsăm pe-altădat.

p.s. ţineţi-mi pumnii mîine dimineaţă, să nu mă-mpiedic la ambasadă, să nu chicotesc aiurea, să nu fac vreo stîngăcie de neiertat şi să primesc, în cele din urmă, viza. ca să-i scriu dup-aia lui woody şi să-i spun că vin.

p.s.2 pe la mijlocul verii mi se-ntoarce modestia la loc. dar mai e pînă atunci.

8 comentarii:

pantacruel spunea...

punem pariu pe un dolar ca nu-l mai prinzi in viata pe woody? lol!
si, totusi, daca il mai prinzi (prin absurd) ai grija ca e cam pedofil, desi un pedofil destul de simpatic, se stie (:P)

mala spunea...

iar eu pun pariu tot pe un dolar ca woody o sa vrea sa se sinucida fix cand va trece luiza pe sub geamul lui

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://anunturi-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

luiza spunea...

panta, de ce? de ce vrei tu să moară woody? (anu ăsta nu mai moare nimeni, am stabilit.)

mala, :)) și dup-aia să ajung la spital și să-i spun că nu-l dau în judecată cu condiția să joc și eu în filmu de la roma. și să-mi plătească niște rame noi (care sigur or să fie praf).

iasi, nu, mulțumesc.

Anonim spunea...

luise,am văzut că ai luat viza!i-ai cucerit pe domnii,am înțeles.cât stai?uoff,ce fain așa că mergi în statele unite!m-aș preface în muscă și m-aș ascunde în buzunărașul tău :)) dar îți doresc să te distrezi cât încape,să întâlnești pe cine vrei tu iar dacă îl vezi și pe woody atunci totul e perfect!

luiza spunea...

mihaela, stau destul cît să pricep puţin, puţin de tot, care-i treaba cu oraşul ăla :)

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

O zi buna.