miercuri, 7 octombrie 2009

la şosea

săptămâna viitoare pe vremea asta, da mai pe seară, n-am cum să nu fiu aici:


14 comentarii:

pantacruel spunea...

o sa fie cam stramtorat la sosea, saptamana viitoare, mai pe seara :)

dragoş c spunea...

pai ne vedem :)

als spunea...

on y sera, on s'y verra ;P

Anonim spunea...

ma iei si pe mine?:)

vera spunea...

sper sa ajung si eu la domnul cosasu! o sa-mi pun ochelari de pisica si peruca bicolora si-o sa va urmaresc discret, de la distanta :P

Ramona Gabar spunea...

clar.

luiza spunea...

crec-am să anâm ciorapi verzi. e o chestiune în dezbatere.

pantacruel spunea...

ce-i asta, luiza, vers alb? vers inverzit? :p

luiza spunea...

nu înţeleg ce caută literele n şi â în cuvântul am..

zum spunea...

@ luiza: deci eu m-am instalat aici si astept povestea. cred ca e si Alexandru, parca l-am auzit scapand o carte din mana ceva mai incolo (asa-i la subsol, se aude tot!)

Dina spunea...

Nu știu cum arată șaluleșarpele sau Luiza, dar m-am uitat după ei în seara asta. Și n-am fost în stare să-i recunosc, deși mi-s dragi.
Atât

luiza spunea...

zum, acu am răcit bocnă şi-s tare obosită, o să scriu mâine mai mult. zic doar că a fost una din cele mai frumoase lecturi la care-am fost eu vreodată :)

dina, luiza a fost fata aia care-a pus întrebarea despre fiul inexistent (fata de care-a zis filip florian că e doamnă :)) şaluleşarpele chiar s-a înroşit puţin când i-am spus că îţi e drag :)

zum spunea...

@ luiza: sigur, scrie cand poti tu. eu astept aici cuminte. o sa-ti fac un ceai si poate gasesc niste cizme sa-ti imprumut pana le recuperezi pe-alea din lyon, sa nu mai racesti.

Dina spunea...

fata aia e luiza? oo, mi-e și mai dragă acum. Și eu dacă eram mai plină de energie și vitalitate tot ceva despre fiul inexistent aș fi întrebat.