vineri, 3 octombrie 2008

sa mai zabovim nitel

in corespondenta lui petrarca apare fraza asta (care poate sa fie foarte bine a lui sau a lui horatiu): "mai toti oamenii mor asteptand". godot oare ce-ar zice despre asta?

5 comentarii:

EgoN spunea...

hai sa nu-i incarcam constiinta inutil lui godot. ce vina are el ca traficul e infernal si lumea tot moare asteptandu-l?

luiza spunea...

un tramvai numit godot :D

EgoN spunea...

da, eu cred ca vladimir si estragon o asteptau de fapt pe blanche godot, fiica marelui godot. dar blanche s-a combinat in cele din urma cu un asistent de la spitalul de nebuni, motiv pt. care n-a mai ajuns. cei 2 nefericiti au innebunit de la atata asteptare si la randul lor au ajuns la acelasi spital de ticniti. acolo, vazand frivolitatea de nedescris a lui blanche, s-au spanzurat. RIP vladimir. RIP estragon.

luiza spunea...

"we are all born mad. some remain so." (citat din marele godot)

oricum, ce tare era beckett, cum a refuzat el avansurile fiicei lui joyce..

EgoN spunea...

nu stiu daca o fi refuzat-o sau nu. beckett oricum era un tip f. discret si nu facea parada de 'aventurile' lui (nici cand se ducea la bordel, nici cand tinea companie doamnelor sau domnisoarelor cu probleme la mansarda (gen lucia joyce sau peggy guggenheim).
nu cred ca sexul a fost punctul lui forte, e celebra declaratia lui peggy cum ca beckett ar fi fost "a pederast at heart". ;)