duminică, 8 martie 2009

îmi era dor

de el:
şi cum uniunea sovietică a decretat că azi e ziua mea (care încă nu-s mamă, dar aş putea să fiu. şi nici muncitoare nu-s, dar aş putea să fiu şi aşa ceva), am chef să mă răsfăţ cu vincent.
vincent, pe care l-au arestat în buffalo când avea 12 ani pentru "public exposure" şi l-a bătut tăică-su 9 zile la rând, după care i-a zis că, din cauză că a făcut familia de râs, şi-a pierdut dreptul de-a mai fi vreodată fericit; vincent, care urăşte buffalo-ul (care-l urăşte la rândul lui); vincent, cu cea mai spurcată gură senzuală din câte-am văzut eu; vincent, care-a fost dansator în baruri gay şi imaginea calvin klein şi ysl;
vincent, care-a bifat atâtea gagici, că nici el nu le mai ştie pe toate, ceea ce nu-l împiedică să vorbească despre orice femeie ca şi cum ar fi avut-o; vincent, care-a zis că tarantino e un "patchwork artist", bush un tip ok, iar paris hilton "a bright girl"; vincent, care are o listă interminabilă de critici şi jurnalişti pe care i-a blestemat cu pacostea cancerului; vincent, pe care nu trebuie să-l iei în serios când zice vreo tâmpenie, pentru că nici el nu se ia; vincent, pe care rourke l-a avertizat s-o lase mai moale cu vitriolul, că altfel o să ajungă la bătrâneţe ca el, ca mickey, singur pe-o bancă şi fără prieteni; vincent, care şi-a vândut casa după ce s-a despărţit de iubita lui, pentru că "mirosul ei era peste tot".
vincent, care are rolul principal în următor film al lui coppola. (aici coppola se filmează singur şi ne povesteşte cam ce-i cu "tetro". amuzant. las că vede el ce păţeşte dacă cumva filmu nu-i bun)

şi-acum, trageţi obloanele, încuiaţi uşa şi ochii. vincent şopteşte.


Vincent Gallo - Honey Bunny



Vincent Gallo - Lonely Boy



Vincent Gallo - A Picture of Her


plus:

(au mai rămas doar doi)

(foto asta e răspunsul scurt şi extrem de la obiect pentru leapşa primită de la lolita smith)

iar asta-i aşa, de-un remember timid:

9 comentarii:

Anonim spunea...

apropo de gagicile lui vincent, sa n-o uitam pe chloe sevigny, cea care l-a "ajutat" in isprava din "the brown bunny", film ce a oripilat cannes-ul in urma cu ceva ani si a iscat o apriga controversa pe tema "ce se simuleaza in filme si cat?"

Anonim spunea...

pai, 'the brown bunny' simula k e film...

ps cuvintul pe care-l am de 'verificat' mai jos e... 'flopp'! :)

luiza spunea...

algernon (florile erau pentru tine?), cum s-o uităm pe chloe? deşi vincent zice că "nu s-a întâmplat nimic" între el şi ea :)

leo, n-am înţeles-o pe asta cu flopp :D

Anonim spunea...

'the brown bunny' = flop...

or not?? ;)

luiza spunea...

a, da. noroc de buffalo 66.

Anonim spunea...

N-am înţeles de ce s-a discutat atât pornind de la filmul ăsta despre artă şi pornografie, adică limita. Mi s-a părut atât de inept că nici măcar problema asta nu mi-a ridicat-o. Mai ales că în 2002 apăruse "Irréversible". Ştii că Noe şi-ar fi dorit ca violul să fie real? Revenind, dac-aş fi femeie, cred că ţi-aş înţelege "dorul". În "Buffalo 66" e chiar ok.

luiza spunea...

pobby, m-ai înţeles. azi a fost zi de răsfăţ, nu de artă :)

Anonim spunea...

NOW i got it: ai facut un 'detournement' - rasfatz contra urss! ;)

pantacruel spunea...

louise,
si mie imi era dor de nebunul tau!
asta da rasfat! :)

si sa nu uit... "la multi ani!" :)