marți, 30 martie 2010

des bonbons

treaba cu roblogfestu şi traficu dublat a picat cam prost. în primu rând, pregătesc intens descălecatu la bucureşti (expresia e a mariei). în al doilea rând, am răcit. dar am să-ncerc să revin pe seară cu una-alta, să nu spună lumea că şaluleşarpele s-a încolăcit plictisit şi-a aţipit pe laurii gloriei.
până atunci însă, vă las cu iubitul meu jacques, care în piesa asta parcă e un mîşkin franţuzit (sau belgizat, cum vreţi). dublu adorabil.

3 comentarii:

Anonim spunea...

@mewsette
cel mai mare belgian avea si cea mai mare...gura. mi-ai dat o idee cu cei mai mari idioti din arta...
aci, jacques si miche:
http://a33.idata.over-blog.com/253x299/1/41/08/76/Bernie-4/Jacques-et-Miche.jpg
si, in general, sarbatori fericite tuturor!

luiza spunea...

da, simpatică mustaţă :)
sărbători fericite şi ţie, mewsette!

Dilek Kolat spunea...

Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când soțul meu de șase ani m-a părăsit să fiu cu o altă femeie. Am plâns și am oftat în fiecare zi și noapte, până am fost atât de rău încât am venit pe internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui vrăjitor minunat care o ajută pe o doamnă pe nume Adina-Ioana Vălean să-și refacă casa și am decis să o încerc, așa că am contactat-o ​​pentru ajutor și el mi-a aruncat o cutie de ortografie de dragoste pe care o folosesc soțul meu pentru ia-mă înapoi, iar acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun cu oamenii de acolo, pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze foarte mult, i-ați ajutat pe oameni să-și recâștige dragostea, este ideal că am publicat acest lucru într-un ziar local pentru Dr. Amiso, în alții pentru a aduce mai mulți clienți la el, el merită mai mult decât acesta și este sigur că îl va răsplăti. fie că este vorba de sănătate sau cancer, divorț sau sarcină, recuperare de datorii sau datorii, HIV sau orice virus, încetați să plângeți, contactați herbalisthome01@gmail.com sau sunați la whatsapp la +2349045238817. el este singurul răspuns la toate problemele dvs. Testat și de încredere, de încredere 100%.