sâmbătă, 6 iunie 2009

tv egon

azi e ziua lui egon. care mi-e amic de mulţi ani şi foarte bun amic doar de câţiva. îmi place de el, pentru că râdem mult mult şi facem miştouri monstruoase de absolut orice (inclusiv de noi), pentru că pe el îl sună duminica r.c. şi-l roagă să-mi transmită salutări, pentru că în general ne enervează aceleaşi lucruri (mai puţin dintr-alea legate de fotbal, că eu nu mă pricep), pentru că râde de toţi "indienii" mei (adică de toate formaţiile bizare pe care le ascult), pentru că e foarte deştept iar meseria lui n-are nimic de-a face cu treburile culturale, pentru că de la el ştiu de o mulţime de filme şi de muzici şi de cărţi, pentru că am făcut împreună vreo două revelioane ratate (chestie care apropie foarte mult, vă garantez :D), pentru că are un fel genial de a măsura pe cineva din priviri, pe deasupra ochelarilor, dar şi cu o mişcare evidentă a capului, pentru că nu ezită să mă tragă de mânecă dacă fac vreo tâmpenie, pentru că mi-a făcut cunoştinţă cu oameni faini care mi-au devenit prieteni, pentru că el e cam noir şi eu cam rose, pentru că e un om bun (şi mai are şi un văr celebru, în filmele căruia mă tot rog să mă lase să fac figuraţie), pentru că primul articol pe care l-am scris în dilema a fost împreună cu el (webmasterii şi-or fi zis că suntem un fel de lolec şi bolec. altfel nu pricep de ce, la următarele lui rubrici, au trecut pe site că textele alea sunt şi opera mea. de atunci îi zic "colega").

aşa că azi, de ziua lui, şaluleşarpele are o transmisiune specială "when they where young and we weren't born". (cadoul va veni odată cu mine, la sfârşitul lui iulie). după cum urmează.















lamulţiani! (că şi-aşa nu ştiu nici măcar câţi împlineşti de fapt)

(şi da, iar mă duc să votez la consulat. pentru că-s încăpăţânată şi pentru m.m.)

9 comentarii:

als spunea...

daaa, i-am zis 'la multi ani' inca dp la 1 azi dimineata, cind egon primise deja cel mai 'frumos' cadou de ziua lui (= 'antichrist'-ul lui lvt ;) &-si savura o prajitura yummy in locu de fitze numit 'baracca' - 2gether cu bola & ramona

ps frumos ai scris, fata, fericit cine-i prieten cu tine...
btw, vezi k vine si ziua mea ;P

ps parola care-a picat este 'amidici' = ami(s) care 'dici' (= zic(e)/marturisesc) prietenia - a midi ou a minuit ;)

luiza spunea...

eu i-am zis pe la 11 juma (ora franţei). da nu ştiu de baracca, aia s-a deschis după ce-am plecat eu din cluj sau cum?
ştiu că vine ziua ta, ştiu că n-am să fiu de faţă la tati:( mais je vais trouver une manière pour te fêter comme il faut:)

als spunea...

ah, iti zic eu ce sa faci de ziua ta: te duci la tati

magazinul!

pour faire du shopping :)

iar noi, vazind celalalt tati (= mon oncle), ne vom gindi la tine care te gindesti la noi...

EgoN spunea...

te pup tare tare tare!

Ramona Gabar spunea...

dom'ne. de ziua lui Luca eu am sufert cel mai mult, pen'ca eu am dormit cu el in camera si eu m-am culcat la ora 4 dimineata. el a primit vreo 500 de telefoane si sms-uri, noroc ca a fugit din camera pe la 10 si m-a lasat sa motai. dar ma bucur ca a fost o zi frumoasa. ca si mie imi e drag. :)
mi-a fost dor de tine, Luiza, ma gandeam ce de glume am mai fi facut pe seama unora si altora. :))))

vera spunea...

luiza, sa va traiasca pretenu!

als - yummy prajitura aia de la baracca, indeed :P

luiza spunea...

ramono, tare am mai murit de ciudă că n-am fost cu voi. în plus, poate ţi-aş fi arătat clujul aşa cum l-am văzut eu 4 ani şi, cine ştie, poate ţi-ar fi plăcut măcar umpic:)

vera, mulţumim :)

Anonim spunea...

www.baracca.ro

Localul nu e deloc de fite :))

luiza spunea...

anonimule, mulţumim de precizare. era esenţială în discuţie.